Ny stol til Lille V

Lørdag morgen

Nogle gange er der ikke noget bedre at vågne op til lidt mørke og regn udenfor. Det giver lidt anledning til hygge. Jeg har fået rigeligt med søvn og as we speak ligger lillemanden og tager sig endnu en lur. Det er må være hårdt at være baby. Jeg sidder og får mig en kop varm kakao med espresso – en af mine favoritter om vinteren. Og så mangler jeg også lige at få læst op på alle de blade jeg faktisk har liggende. Jeg troede jo ligesom at barslen gav anledning til at få læst en masse, men der tog jeg vist fejl 😉

11

Jeg har langt om længe fået hentet min uld cardigan fra Norlie efter julekaoset på posthuset. Den sidder jeg pt i – den er virkelig tyk og lækker at have på. En sikker garanti for varme! Jeg har tidligere blogget om den her, hvor der også er link til den. Så hvis i som mig kan være nogle frossenpinde, så er den en sikker hit om vinteren.

10

Af min lillebror har jeg fået økologisk Earl grey te fra Løgismose, den er jeg ret spændt på at smage. Jeg elsker Earl Grey specielt med en smule sukker i. Den bedste alternativ til kaffe. Der er nemlig også koffein i sort te, dog ikke nær så meget som i kaffe.

7

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny stol til Lille V