Glædelig jul allesammen

Julegaven til kæresten min

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nu har J fået sine julegaver, så kan jeg godt afsløre dem her på bloggen 🙂 Håber I havde en god juleaften. Jeg elsker at give julegaver, hellere give end modtage. For mit vedkommende vil jeg helst give personlige gaver, som jeg ved at modtageren har meget brug for, og gerne noget som ikke står på ønskelisten. J er ikke ligefrem den praktiske type, jeg har med megen overtalelse i år fået ham til at købe en varm vinterjakke, og ikke bare de fine frakker som han ellers plejer at have på. For at fuldende det praktiske har jeg købt et par vinterstøvler til ham fra Tommy Hilfiger. Det har været ret svært at finde et par støvler, som var varme, foret og pæne. Det lykkedes dog til sidst. Jeg synes i hvert fald selv, at de er ret så pæne.

Nu hvor han er blevet far, høster han flere gaver. Valentin har givet en meget personlig gave til ham. Han har været nede og få farmands ur indgraveret med teksten “Verdens bedste far” og hans fødselsdagsdato “7-9-13”. Da vi var ude i meget dårlig tid, var det lige før at graveringen ikke kunne lade sig gøre. Vi har været inde i stort set alle juvelerer på Store Kongensgade, og ingen af dem kunne nå det inden jul. Der var dog en som forbarmede sig over mig, og afslørede gravøren de brugte. Det er Schwartz på Frederiksberg. De kan kun anbefales, de er hurtige og billige.

Nu vil jeg smutte igen, vi skal nemlig holde 1.juledag med julefrokost for svigerfamilien.

bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig jul allesammen