Lørdag morgen

Gaver til mig og lejligheden

Jeg har jo slet ikke fået vist gaverne fra julen. I min familie går vi ikke så meget op i at give gaver, vi får tilgengæld en masse i løbet af året. Dog kan jeg godt lide at give mine forældre store julegaver, og det har været et fladskærm, en tur til Las Vegas og i år et lækkert komfur fra Smeg. J og jeg er ikke altid på gaver i julen, men vi er gode til at give hinanden gaver på de mest uventede tidspunkter. Han havde dog hintet at der ville være en gave til mig i år under træet. Og sørme om ikke at der lå et 45mm objektiv til mit nye kamera. Han har tænkt længe over gaven, faktisk så det knagede, og så endda helt uden at læse mit blogindlæg, hvor jeg faktisk har objektivet på ønskelisten. Jeg er suuuuper glad for det, for den tager bare knivskarpe billeder og perfekte portrætter. Jeg havde det nemlig også til mit spejlreflekskamera, og kan slet ikke undvære det, da det er meget bedre end standardobjektivet der følger med kameraet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvis lejligheden havde været et menneske, havde det nok været en af de mest forkælede all time! Min gave til lejligheden/husstanden er en sodastream maskine, som faktisk først landede for et par dage siden. Jeg kan slæbe flere liter danskvand med hjem fra supermarkedet og konsumere det indenfor kort tid. Jeg har derfor regnet ud, at det faktisk sagtens kan betale sig at lave sin egen danskvand. Så slipper jeg for at bære dem hjem og jeg sparer naturen for nogle flasker 😉 Det er bare win/win!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

bloglovin

1 kommentar

  • Det er jo ren win-win. 😀

    Jeg kan ikke fordrage danskvand, men hvis jeg drak det, ville jeg helt klart også have ønsket mig sådan en maskine for længst. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdag morgen