Gaver til mig og lejligheden

Frokost & hygge

2
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mens resten af Danmark stresser over i morgen dagens nytårsfest, tog vi os en lige gåtur og frokost hos Meyers Deli på Frederiksberg. Det virker til at folk har rimelig travlt med at nå alt til i morgen, vi gjorde os den fejl at tage i supermarked – oh no! det gør man vi ikke igen lige foreløbig. Der var så mange mennesker. Vi har droppet alle nytårsplaner i år, fordi vi ikke synes at vi kunne med en lille baby. Vi må tage revanche næste år, når det er at vi kan tage Valentin med eller han kan blive passet. Så vi kommer til at holde nytår med min familie med god mad og drikke, en stille og rolig aften, som passer mig helt fint. Ingen tøjkriser eller planlægning af store middager 😉
I morgen kommer der et indlæg om året der er gået, et helt vildt fantastisk år der har vendt alt op og ned for mig – og givet mig så mange voksenpoint!

bloglovin

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gaver til mig og lejligheden