Frokost & hygge

året der gik

2013 har været virkelig begivenhedsrigt, det synes jeg dog altid jeg siger fra år til år – men hvert år overgår det andet. Og sådan skal livet jo også være. Det ene år bedre end det andet. 2013 har været det år, hvor der er sket størst forandring, et år hvor mit liv har taget en stor drejning – et stort skridt ind i voksenlivet. Der har været rejser, graviditet, fødsel, events og så meget hygge.

JANUAR
Jeg deltog i en konkurrence om en tur til Barcelona – og der var I så søde at hjælpe os med en masse stemmer. Som gjorde at vi vandt turen! Af hjertet tak <3 Det var også denne måned, at jeg fandt ud af at jeg var gravid, men det forblev en hemmelighed til marts. Er der virkelig en bedre måde at starte et nyt år end med dén store nyhed. I think not!
Vi afslørede graviditeten for nogle venner under en hyggelig middag. Det var nemlig lidt mere end svært at holde på den hemmelighed. Men det var få der vidste det og sådan forblev det helt frem til jeg var mere end tre måneder henne.

januar

FEBRUAR
Det var en af de mest blogfattige måneder længe, vinteren havde taget til og mine tanker var et helt andet sted. Mit fokus var på vores lille baby, som på det tidspunkt kun var en lille spunk. Tiden blev brugt på at teste nye neglelakker og krølle hår med Deep barrel Waver jern fra Toni & Guy. Jeg var vidst også lidt i tvivl om bloggens fremtidige eksistens, kunne jeg mon holde den i live, nu hvor der skulle være en baby? Jeg er glad for at jeg holdt ved, jeg er ovenud glad for bloggen specielt her under barslen.

februa

MARTS
For at slippe for vinteren herhjemme, tog vi på en forlænget weekend til Barcelona, turen som jeg vandt ved jeres hjælp. Der nede var det nemlig allerede blevet forår, og vi stod midt i en skøn by i 16 graders “varme” meget modsat det vejr vi havde i Danmark. Vi boede på det lækreste hotel “1898” lige ved Ramblaen. Meget luksus og lækkert. Alt i alt en skøn by og super skønne oplevelser vi havde med hjem i bagagen, på trods af at J var syg det meste af turen.
Marts var også denne måned, hvor jeg afslørede for jer, at jeg var gravid. Nogle læsere havde allerede gættet det på den manglende aktivitet på bloggen og et afslørende billede af mig i badetøj, hvor maven var lidt større end vanligt 😉

marts

APRIL
Jeg kan huske, at det var den skønneste følelse at finde ud af, at vi ventede en lille dreng. Så kunne planlægningen nemlig rigtig gå i gang, og tøjkøb som jeg havde ventet så spændt med i flere måneder. Jeg fandt en masse fint til Hollys lagersalg, hvor det bugnede med gravide kvinder og mødre.
Jeg fik også lavet mad til den store guldmedalje, jeg havde bagt både kage og brød til Js fødselsdagsbrunch, hvor vi ventede mange gæster.

april 2

maj

MAJ
Maven begyndte for alvor at tage form, og nu var det ikke helt nemt at “skjule” maven mere. Men til tider var det stadig svært at se om det bare var en stor ølmave eller om jeg faktisk var gravid. Maj var begyndelsen på en rigtig god sommer, hvor varmen viste sig ret tidligt, som det også kan ses på billederne.
Gode råd er dyre, og dem har jeg taget til mig. Af de fleste fik jeg at vide, at jeg skulle forkæle mig selv inden fokus blev på lillemanden. Som sagt så gjort, og en fin Gucci pung røg med hjem da jeg var til et Fashionistas event. Et rigtigt godt køb!

maj

maj2

JUNI
Disse billeder får mig til at længes efter sommeren. En sommer hvor tøjet ikke helt sad som det skulle, og meget af mit sommertøj var pakket ned og venter på at blive pakket ud i 2014, hvor det forhåbentlig sidder som det skal, uden den store mave i vejen.
Lejligheden og jeg blev forkælet en lille smule mere. Under Net a Porters udsalg sad jeg desperat i flere timer, og forsøgte at klikke min nye Stella McCartney taske hjem. Og det lykkedes heldigvis til sidst.

juni

juni2

JULI
Jeg tog slet ikke ferie denne sommer, fordi jeg alligevel skulle på barsel. Det har jeg ikke fortrudt et eneste øjeblik. Vi skulle alligevel ikke ud og rejse, da jeg ikke kunne komme så mange steder hen med den store mave. Når jeg ser de her billeder, savner jeg helt maven, det var sådan en rar fornemmelse, at bære rundt på den lille guldklump. Men det var nok også fordi jeg havde den bedste graviditet man kunne ønske, helt uden skavanker. Jeg gjorde jo også mit bedste ved at indtage en masse sunde juicer, men lidt slik røg det også ned. De 13 kilo kom jo ikke af sig selv vel 😉

juli

juli2

AUGUST
I denne måned gjorde jeg mange skønne køb, og det talte blandt andet Rützou som vi desværre også har måtte sige farvel til i år. Det var ellers flot og lækkert. Jeg er glad for at jeg fik erhvervet mig lidt derfra inden det blev begærdet konkurs.
Det var også den sidste måned i år, hvor jeg rent faktisk var langhåret. Jeg blev nemlig klippet korthåret, men nu sidder jeg og længes efter det lange hår igen. Hvorfor er det at alle skal klippe sig korthåret, når de bliver mødre?! Det havde nok også noget at sige, at det lange hår ikke hjalp på varmen. Jeg svedte (lækkert, I know!) under den sidste halvdel af graviditeten på grund af varmen, vægten på maven og hormonerne.

august

august4

SEPTEMBER
Måneden jeg havde set frem til i så lang tid. En oplevelse jeg både havde frygtet men også glædet mig så meget til. Op til fødslen havde jeg forberedt og hvilet kroppen ved at dyrke yoga. Noget som jeg er sikker på, at har hjulpet mig ved fødslen. Vitterlig den bedste og fedeste oplevelse overhovedet, jeg kunne ikke ønske mig en bedre fødsel eller søn. Han blev jo ovenikøbet født 5 dage før termin og på den pæneste dato: 7-9-13.
Jeg hoppede hurtigt tilbage i mit gamle tøj igen, noget som jeg havde set meget frem til. Der er dog stadig meget af det jeg glæder mig til at kunne bruge. Noget som er knap så ammevenligt. Ja, det skal man også tænke på, når man er blevet mor.

september1
september

OKTOBER
Valentin var med til sit første event hos MarMar Cph. Selvom jeg var på barsel og nybagt mor, skulle jeg jo ikke gå glip af det sjove. Så her er han med mor på tur, ikke mange uger gammel. Ture er noget af det vi forsøger at gøre så meget som muligt, og helst i grønne omgivelser. Botanisk have var en perle vi opdagede sent, på trods af at vi bor lige i nærheden.

oktober
oktober1

NOVEMBER
Det gode ved barsel og det nye liv som nybagte forældre, er alle de hyggelige barselsbesøg man får. Vi har haft utallige venner og familie ovre og besøge os, og hver gang har det været lige hyggeligt. Specielt hvis man disker op med en Christianshavner tærte og lidt kaffe til ganen.
Fordi vi for en gangs skyld har haft en meget mild start på vinteren, har der også været plads til outfitbilleder, hvor jeg blandt andet var trukket i lårhøje støvler fra Ebay og quiltet nederdel fra Zaras børneafdeling. To ting som jeg klart skal bruge lidt mere af i det nye år.

nov
nov1

DECEMBER
Det er egentligt lidt vemodigt at sige farvel til 2013 – det har været et af de bedste år i mit liv. Et år hvor jeg ikke længere er på arbejdsmarkedet, men i stedet står med den ( i min optik) den sødeste og gladeste lille dreng i favnen. Jeg ville slet ikke være foruden ham, selvom han har givet mig nætter uden søvn og tårer i øjnene.
Vi tilbragte julen sammen som en lille familie for første gang hos svigerforældrene. En ny tradition blev startet, hvor vi skiftevis kommer til at holde jul hos mine forældre og svigerforældre. Valentin skal jo helst ikke være uden en af sine forældre i julen. Det er ellers ikke noget vi har gjort så meget ud af indtil videre, der har vi holdt jul med hver vores familie.

dec

Farvel 2013 og velkommen 2014 – vi glæder os til at se hvad det nye år bringer os. Det bliver helt sikkert et godt og begivenhedsrigt år, ligesom alle andre år.

bloglovin

3 kommentarer

  • Txema se llamaba Moncades y decía verdades como templos, por eso no la hizo nadie caso, y eso que todavía no se habían comprado las vacunas.Felipe, así es, no tienen craidbilided.Dilaida, hay tantas instituciones corrompidas que hacen dudar a todo quisque. Bicos.María, ganar dinero es su objetivo y para eso basta venderse. Besos.María Jesús, ¡menudo ojo clínico! Bicos.Así es, Lister, tenemos que andar listos con esta gentuza que se lucra con nosotros, a pesar de nosotros.Salud y República

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisa

    Hej Lynn, hvilken gravide-yoga kan du anbefale?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frokost & hygge