Vinderen af ShopUSA konkurrencen

Nye og behagelig støvler

PB240007 PB240003 PB240002

Forleden fik jeg de her smukke støvler ind af døren. Jeg har fået dem forærende af Ecco som har lavet en støvle, der rent faktisk er behagelig at have på i længere tid. De hedder Sculptured 75 – og som navnet lidt hentyder til, så er hælen 7,5cm høj. På grund af sålens tykkelse foran, så det føles absolutlig ikke som om man går på høje hæle. De er super bløde at gå i, og med god affjedring – perfekt for en mama som mig, der skal have noget behageligt på fødderne. Det går jo ikke, at jeg glider med baby i armene, vel! Jeg har allerede testet dem på Københavns brosten, og de er godkendte! Et outfit billede med dem på kommer senere 🙂 Jeg ønsker mig dem også i sort, de andre sorte støvler jeg har fra tidligere sæsoner er næsten slidt ned. Og de er heller ikke så egnet som de her til længere distancer. Måske jeg skal sætte dem på ønskelisten til jul?!

bloglovin

1 kommentar

  • Nøj hvor er de lækre, og sikke en fin farve 🙂 Jeg er også helt skudt i de sorte, måske jeg skal tilføje dem til min laaaange ønskeliste…
    Godt de er lidt skridsikre her til vinter, ellers må du klamre dig til barnevognen, når underlaget bliver usikkert 😉
    /Camilla

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af ShopUSA konkurrencen