Instagram # 28

Leo og flere støvler

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
3
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det kommer til at handle lidt om sko denne uge. Jeg har nemlig fået de støvler med posten, som jeg har bestilt fra Ebay – se blogindlægget her. De er akkurat som jeg havde forestillet mig at de ville være. Der er indbygget en lille kilehæl i, der giver lidt ekstra højde. For 132kr synes jeg det er rimelig godt givet ud for et par støvler. Hvis du også gerne vil bestille dem, så kan jeg oplyse, at de er rimelige true to size. Man skal tage den størrelse man normalt vil købe støvler i.

Vi skal i dag igen en tur syd på, og besøge svigerfamilien. Vi skal nemlig holde 1.advent komsammen i morgen. Tænk at det allerede er 1.advent, jeg føler slet ikke, at julen er om hjørnet, faktisk ret langt fra. Jeg har slet ikke pyntet op derhjemme endnu, og jeg ved heller ikke lige om jeg får det gjort. Det er nu meget hyggeligt med julepynt. Så mon ikke jeg lige skal hive kassen frem med julepynt. Det er jo lillemandens første jul, så lidt skal jeg vel gøre ud af det, selvom han intet aner om det.

bloglovin

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram # 28