Dagens // Stress

Instagram # 28

3

Endnu en omgang insta billeder som får en gentagelse her på bloggen. Det er og bliver et genialt medie, jeg kan bruge så meget tid på at stene. Virkelig en tidsrøver. Her er de seneste billeder fra min profil.

1. Kæresten min har været så sød og komme hjem med gaver fra RC uden nogen som helst anledning. De dage kan vi godt lide. 2. Året 2014 bliver et sandt boyband år, der er bestilt billetter til Backstreet boys og Justin Timberlake. Mega flashback til grundskole- og gymnasietiden. 3. Lange varme bade er et hit her i kulden. Endnu bedre er det med en krukke honning fra The body shop. 4. Den nemmeste og en af de bedste aftensmader er oksecarpaccio med brød fra Il Fornaio 5. Slik slik og mere slik. 6. Super flot udsigt at sidde og kigge på. 7. En kop god latte fra Lagkagehuset til gåturene. 8. Ny serum fra Vichy der skulle udslette træthedstegn – jeg tester på livet løs og håber den virker! 9. God middag hos mor og far. Hot pot med masser af kinesiske lækkerier. 10. Selfie i Illums elevator med yndlings jakken for tiden. Det var et godt køb hos Vila. 11. Hjemmelavet smørrebrød…mums! 12. Jeg elsker kaffe, gerne sort og stærk også. Selvom en latte også er meget velkommen 😉

bloglovin

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens // Stress