10 ting om mig

Glitterama

PB240040
PB240041
PB240041 (2)

Der skal vel lidt glimt og glitter til, nu hvor vi går ind i julesæsonen. Jeg skal slet ikke til nogle julefrokoster i år, hvilket faktisk passer mig ret fint. Min december er allerede fyldt med aftaler. Jeg synes hurtigt, at det kan være for stressende, når der sker for meget. Energien er der bare ikke på samme måde, nu hvor jeg også jonglerer rundt med en lille baby. Så vil jeg hellere hygge mig der hjemme med min lille baby, som snart bliver 3 måneder gammel. Shit det går stærkt!

Anyways, neglelakkerne er fra Essie og Nilens Jord – to af mine favoritter lige nu. Glimmer lakken fra Nilens Jord med nummeret 693 kan få enhver lak til at se festlig ud. Den har også en smule lyserød nuance. Den er perfekt ovenpå Essie Brooch the subject.

Jeg har rimelig travlt i dag, fordi mødregruppen er på besøg hos os. Det kræver lige at jeg dækker et hyggeligt morgenbord og brygget en masse kaffe. Heldigvis er vi ikke dem, der spiser overdådige brunchbuffetter, så helt så meget arbejde skal der heller ikke til. Det bliver en hyggelig formiddag med en masse babysnak.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting om mig