Asos beanie og magasiner

Ebay tip // Knæhøje støvler

4

Jeg købte for nogle år siden et par knæhøje støvler med stilethæl på Ebay, som jeg har været så glad for. Og brugt en god del. Kvaliteten på dem har været hel i top taget i betragtning af, at det ikke var ægte ruskind. Nu har jeg fundet et par igen på Ebay med wedgehæl, som gør dem en del mere praktisk at trisse rundt i. Blondedetaljerne gør dem ekstra fine. De er nu klikket hjem fra Ebay i håb om, at de lever helt op til forventninger selvom det ikke er ægte skind. De vil være skønne at gå vinteren i møde i.

Hav en god weekend når I når dertil, jeg vil pakke vores habengut og drage mod sommerhuset.

bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Asos beanie og magasiner