Nye og behagelig støvler

Dagens // Stress

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som jeg fortalte i tidligere indlæg, så har jeg været ude og teste mine nye støvler fra Ecco. Efter at have gået lidt rundt i dem, forstår jeg faktisk fuldt ud hvorfor man køber Ecco sko. Det er jo komfort på høj plan. Støvlerne findes i flere forskellige farver. Den farve jeg har på kræver at hjernen lægges lidt i blød inden, fordi farven kan være noget svær at style.

Jeg ser skide sur ud på de her billeder, og det kan da også godt være, at jeg var det en lille smule 😉 Det var bare en dag, hvor der var lige lovligt mange ting der skulle koordineres. Super stressende når jeg gerne vil nå alt på en dag, jeg tror vist jeg skal blive bedre til at slappe lidt af. Ellers får jeg da drevet folk omkring mig til vanvid 😉
Det ser også ud som om jeg er blevet klippet, det er jeg slet ikke. Jeg glæder mig til det bliver lidt længere, for der er det altså bare meget mere praktisk. Synes bare det vokser så sløvt for tiden. Nogle gode råd til hvordan jeg får håret til at vokse?

Jakken er fra H&M, Solbrillerne – Burberry, Støvler – Ecco, Top – COS.

bloglovin

2 kommentarer

 • Jeg syntes dit hår har en fin længde 🙂 Mit hår vokser som ukrudt, og gør intet for det – men er der ikke noget med silica er godt??
  Elsker dine nye støvler – så fin farve!!
  /Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Jo silica skulle vist være meget godt for det 🙂 Det må jeg lige kigge lidt på.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye og behagelig støvler