At the moment #4

Lidt om blogtørke og hygge

IMG_3574

Så gik der altså nogle dage uden at bloggen blev opdateret. Det skal der bare til nogle gange. Det har været nogle knap så begivenhedsrige dage, der ikke har været nævneværdige og det gælder både oplevelser og tøj. De dage hvor der bare ikke sker noget spændende og hvor de fleste dage tilbringes hjemme. I går var dog en af de dage, hvor der skete så meget, at det var svært at følge med. Vi var inviteret til åbningen af bObles legerum på Hilton. Her nød vi en lækker og overdådig brunch (mere om det på et senere tidspunkt). Derefter hjem med lillemanden, hvor der blev ammet og skiftet (spændende I know) mens J kørte ud efter et nyt sofabord vi havde købt. Og derefter hjem til mine forældre og aflevere lillemanden, mens vi tog ud og spiste sushi på Sushi Nørregade.

I dag har jeg været i mødregruppe for første gang. Det var så hyggeligt, at kunne socialisere og sparre med nogen, som står i samme situation som en selv.

bloglovin

1 kommentar

  • Mødregruppe er så hyggeligt 🙂 vi ses stadig i min Mødregruppe her 2 år efter, dog ikke lige så ofte som da vi alle gik hjemme.
    /Camilla

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At the moment #4