Lidt om blogtørke og hygge

Hyggeaften

3
5

Det bedste ved de her mørke og kolde aftener er, at tænde stearinlys og drikke grøn te i rigelige mængder. Alt i mens at tv’er kører på fuld knald. Lige nu ser vi Masterchef finalen. Elsker madlavningsprogrammer. Sofabordet var det som J hentede i går, det erstattede J’s gamle sofabord som var et levn fra da han boede alene. Meget teenage, ikea agtigt og super krævende at holde rent. Det runde hvide bord er meget mere stilrent og meget mere mig.
Selvfølgelig vælger alle vores kanaler at stå af i mens jeg skriver dette indlæg. Så ingen finale her, godt vi har Netflix i stedet for. Kan I have en god aften!

bloglovin

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om blogtørke og hygge