Dagens // Mandag

Grå vintercardigans

boozt

Kulden får mig til at længes efter tykke lange grå cardigans, som jeg kan putte mig i om vinteren. Et hurtigt kig i klædeskabet afslørede, at jeg i hvert fald mangler dem. Jeg har fundet to gode muligheder til vinter i to forskellige prisklasser. Begge cardigan indeholder uld, den fra minus består af 50% uld. Mmm….det lyder altså rart. Jeg er også i gang med at stocke op på uld bodies til lillemanden. Der er ikke noget værre end at fryse om vinteren, men jeg glæder mig til at kunne tænde stearinlys, og hygge derhjemme med tæppe i sofaen, tykke sokker og en kop te i hånden. Det er det gode ved vinteren 🙂

Begge cardigans kan købes hos Boozt.com
Vero Moda Fargo Cardigan – 299,96,- Minus Cardigan – 1000,-

Dette indlæg er sponseret og indeholder affiliatelinks

bloglovin

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens // Mandag