Hyggeaften

Dagens // Beige

148

Jeg fik aldrig vist jer den kjole, jeg bestilte hos Asos. Den er fra River Island som I kan se her. Jeg havde virkelig pakket mig godt ind, da vi gik tur med lillemanden. Så kjolen kan I ikke rigtig se, så meget af. Og var ikke så meget for at tage jakken af. Synes virkelig at det er blevet koldt alt for hurtigt.
Jakken er fra Zara og nogle sæsoner gammel efterhånden, det er en af de klassikere der bliver hevet frem fra skabet hvert år. Den er perfekt til dette vejr, men alt for tynd til når det bliver frostvejr. Der er det den lange, store dunjakke der bliver brugt 🙂 Handskerne skal vist også lige graves frem igen, det var meget koldt om fingrene i morges, da jeg skulle køre en tur med min dreng. Elsker de lange gåture med ham <3

bloglovin

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hyggeaften