Georg Jensen plaid + konkurrence

Craving

116

Hvor er det smukt at se, at der er så mange der har deltaget i konkurrencen om det flotte Georg Jensen Damask børneplaid – vi er selv helt vilde med det, så forstår jer godt. Det er ret sjovt at se, hvem der følger med på bloggen. Der er flere der har børn, eller er gravide end jeg lige havde forventet. Skønt at se 🙂 Og så er der også rigtig mange som ønsker at vinde tæppet til deres veninders børn eller familiemedlemmer, hvor er det sødt af jer, at tænke på dem. Husk konkurrencen slutter på lørdag.

For lige at vende emnet på noget andet, så var tatar var en af de retter, som jeg cravede under min graviditet men som var absolutlig no-go. Fordi kødet kan indeholde toxoplasmose, som kun forsvinder ved tilberedning af kødet. Man kan ikke som med fisk, fryse det væk. Jeg glædede mig sådan til at kunne spise det igen, og sagde at det var noget af det første jeg skulle spise, når jeg havde født. Jeg har allerede nu fået denne ret to gange. Den ene gang da vi var ude og spise smørrebrød og denne gang lavede vi det selv herhjemme. Opskriften fandt vi hos Brødrene Price, en super enkel og velsmagende ret serveret med lidt brød fra Il Fornaio og salat til. De fleste cravings jeg havde under graviditeten har jeg faktisk stadig, det er ting såsom slik, kage og sodavand – noget som jeg ellers aldrig har spist særlig meget af før i tiden. Jeg har selvfølgelig også min sædvanlige cravings såsom skaldyr og sushi, som er lidt i den sundere bane 😉

bloglovin

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Georg Jensen plaid + konkurrence