Dagens // Sensommer

Beate kjolen

104
En ting jeg gerne vil sætte på ønskelisten lige for tiden, er denne Beate kjole fra Inwear. Den er super fin til hverdage men kan også hurtigt dresses op til finere brug. Hvis ikke det var fordi jeg ammede og var på barsel, så havde jeg nok klikket den hjem. Eftersom den opfylder de fleste af mine kriterier for en über lækker kjole – den har dyreprint og draperinger i siden henover talje/hofteområdet, som kreerer en timeglasfigur.

Den smukke kjole kan erhverves hos Boozt for 699,- Der er endda 10% rabat på alle varer til fuld pris, hvis man tilmelder sig Boozt nyhedsbrevet. Der er desuden gratis fragt og retur 🙂 Happy shopping.

Sponseret indlæg – indeholder affiliatelink 

bloglovin

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens // Sensommer