Grå vintercardigans

At the moment #4

146

Der har ikke lige været mulighed for at tage outfit billeder til bloggen. Fordi det meste af tiden, har jeg haft meget af det samme på. Det står lige for tiden på meget afslappet tøj i form af joggingtøj derhjemme, og ammevenlige kjoler, når jeg går ture. Her kommer der nogle stemningsbilleder fra sidste uge. Hvor den bød på gåture ved søerne, eller det var faktisk bare lige at gå forbi søerne. Men stedet er perfekt til lange gåture med barnevognen. Det er jeg vist ikke ene om, tit støder man på andre der også er ude og lufte barnet 🙂

147143

Pakkepost har der været en del af, nogle har jeg selv bestilt og købt, andre er prøver. Jeg fik tilsendt OTAs nye Solmüsli og guffet dem i mig til morgenmad med yoghurt. De smager altså super godt, specielt den med græskarkerner og tranebær. Det er rart til barselsmorgenerne, som kan starte lidt sent, når man har en nyfødt. Derfor står alting også lidt på standby, og jeg har smækket benene op i sofaen og set Moderne family og alle afsnit af Orange is the new black – sikke en cliffhanger det sidste afsnit er. Glæder mig til næste sæson i 2014.

145

bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grå vintercardigans