Dagens // Quiltet jakke

Tip // Billig baby alarm app

 photo 9fc157e9-4efe-415b-a52b-b16ab07ec727.jpg

Nu går der noget baby gadget i den, måske ret så uinteressant for dem som ikke har børn. Men så må i lige notere denne app bag øret, eller anbefale den til andre. For den er virkelig genial! Jeg har ikke tænkt mig at bruge mange penge på babyalarm, da jeg nok ikke kommer til at have den store glæde af den alligevel. Men det er nu rart at have en, når man er på ferie, ude hos venner og familie eller andre situationer hvor man gerne vil holde et ekstra øje med barnet. Glæden var stor da jeg fandt denne app, for den ser ud til at opfylde mit behov ret godt. Måden den fungerer på, er at man downloader app’en til iPod touch, iPad, iPhone eller Mac. Det kræver altså at man har to Apple produkter, for at få det til at fungere.
Man efterlader så det ene Apple produkt hos babyen (babys enhed) og den anden beholder man selv (forældre enhed). På den måde kan man via enheden holde øje med babyen via kameraet, man kan også få den til at ringe op til forældre enheden, hvis der er lyd fra barnet. Man kan desuden også aktivere vuggeviser på barnets enhed via forældrenes enhed, for at berolige barnet, hvis der er uro, samt tænde for flash, hvis det er gået hen og blevet for mørkt. Alt bliver vist i en aktivitetslog, hvor der bliver registreret den mindste adfærd. Det er altså smart! Det må være betryggende, at kunne holde øje med sit barn konstant uden nødvendigvis at være i nærheden af det. Man kan sagtens bruge sin iPhone til andre ting mens app’en er aktiviteret. Den kan også registrere lyde, selvom enheden er sat på lydløs. Det er meget smart, hvis man skal efterlade sin mobil med barnet.

Vi har allerede haft testet den på Baby V. og den fungerer helt optimalt. Vi havde efterladt ham i hans seng, mens vi spiste aftensmad i spisestuen. I stedet for at sidde musestille og lytte til ham, satte vi min mobil hos ham. Og kunne på denne måde holde øje med ham via iPaden. Jeg mener, at jeg gav omkring 20kr for app’en. Penge der er godt givet ud.
Læs mere om funktionerne på deres hjemmeside www.bestbabymonitorapp.com.

97

bloglovin

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens // Quiltet jakke