Dagens // Nude & Slangeprint

Instagram #26

103

Der er virkelig sket meget siden sidste instagram indlæg – jeg er blevet et styks baby rigere. Eller jeg havde ham jo egentlig også før, men nu er han ekstern. Jeg elsker at kigge på hans små fødder, og have ham liggende på mit bryst, når han gider. Har også fået den sejeste Mini Rodini dragt af mine veninder, glæder mig til at han bliver stor nok til den.
Jeg har modtaget de flotteste blomster de sidste par uger. Og mange flotte PR gaver til lillemanden. Og har spist og bagt med Marabou Oreo, som kom meget belejligt med posten. Jeg har modtaget mine nye Beauté Pacifique produkter, som jeg endnu har til gode at teste. Været på besøg hos Connect communication PR bureau for at kigge på Burberrys efterår/vinterkollektion. Glæder mig til at få nye solbriller. Jeg har lavet efterårets første suppe, som var en tomatsuppe med bacon, salat og brød til. Elsker at det er sæson for supper, men bare ikke fan af kulden. Derfor jeg er trukket i strømpebukser og jakke.

bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens // Nude & Slangeprint