Dagens // animal print galore

Ekstra holdbar neglelak?

95

Selvom man er nybagt mor, er der ingen grund til at gå ned på sit udseende. En ting jeg har det dårligt med ikke at have på er neglelak. Der går max 3 neglelaks-frie dage, og så er jeg nød til at lakere dem. Jeg forsøger mig frem til at få neglelak med max holdbarhed. Uden at det skal være salon kvalitet og i gellack – selvom det kunne være optimalt at få det lavet mindst en gang om måneden hos en neglesalon. I testen har jeg anvendt:

Jeg starter med at bruge OPI bond aid, som skaber en naturlig pH værdi på neglene. Det gør at lakker og kunstige negle sidder bedre fast. Den skal man lade tørre i 10 sekunder, for derefter at bruge OPI Start to finish, som  fungerer både som base coat, top coat og til at styrke neglene. Den almindelige lak, skal derefter lægges på og der bruger jeg som altid Essie lakker. Denne sorte farve hedder Licorice.

94

Når lakken er tør, kan jeg komme OPI topcoat på, der giver lakken en forsegling og en ekstra glans – og forhåbentlig ekstra holdbarhed. Til at slutte af med, bruger jeg CND Solar Oil til neglebåndene, som har en tendens til at tørre ud hele tiden. Den dufter ret godt af marcipan.
Hele processen er lidt lang og tidskrævende men det er forhåbentlig det værd. Der er nemlig ikke noget mere irriterende end at lægge neglelak på og vente på at det tørrer. Men når det så er gjort, er det jo skønt 🙂 Jeg vender tilbage i et senere indlæg, om det rent faktisk kan betale sig, at gøre det helt store ud af det 🙂

96

Dette indlæg indeholder affiliatelinks

bloglovin

7 kommentarer

 • Louise

  Shit, du er den sejeste mor. Det er så vildt, dit overskud. Dejligt at se at det kan lade sig gøre, det kan jeg kun bruge som inspiration, når den tid engang kommer:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Tusinde tak, jeg prøver at gøre mit bedste. Man skal jo ikke forsømme sig selv, bare fordi man er blevet mor 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • JA neglelak er skønt, der er ikke noget bedre end smukke negle. JEg bilder mig også ind at andre ser mine negle, så jeg er også ret fikseret på at have velplejede negle.

  Er spændt på at læse resultatet af dine anstrengelser.

  Besøg evt. bloggen og deltag i min elegante giveaway (www.angelqueen.dk) Du kan vinde et By Biehl armbånd.

  ILYG

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også stor neglelak fan, men nogle gange når jeg bare ikke! Som jeg sagde til min kollega i sidste uge, da jeg igen igen mødte ind uden makeup, jeg vil hellere bruge tiden på at spise morgenmad med min søn. Tiden skal hele tiden prioteres, og jeg priotere meget af min tid til min lille Guldklump. Derfor ligger jeg ofte neglelak på Humlebæk station, fordi det er det sted jeg normalt føler at jeg spilder min tid 😉
  /Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Det kan jeg godt forstå, man skal jo også udnytte sin tid bedst muligt. Jeg gør det også kun, når lillemanden sover 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Essie og OPI er også virkelig godt – men min favorit er faktisk lakkerne fra Chanel. De holder også længe uden top- og basecoat, er nemme at påføre, og så er farverne virkelig fine 🙂

  http://www.kamstrups.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Jeg har desværre ikke så god erfaring med Chanel – men det kommer nok meget an på hvilken farve det er 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens // animal print galore