At the moment #2

Dagens // Sensommer

105
106
107

Et dagens fra i går, hvor vi gik flere kilometer i det gode vejr med lillemanden liggende i vognen. Han fik sig en god lang lur i den friske luft. I dag har vi alle tre sovet længe, og haft sundhedsplejersken på besøg. Nu er vi hos mine forældre, hvor vi bliver aflastet. Det er fordelen ved at det er deres første barnebarn – de er ellevilde for at passe og pleje lillemanden mens vi kan slappe af.

Jeg har fået tilføjet nogle nye ting til min Shop – som er tre styks Designers remix kjoler, som sælges til billig penge. Langt under prisen som de tager i butikken. Gå til shoppen her

Cardigan – Zara // Sko – New Balance // Taske – Stella McCartney // Solbriller – Pilgrim // Kjole – Designers Remix // Tørklæde – Vibe Johansson

bloglovin

5 kommentarer

  • Love your cardigan!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, den har jeg godt nok også kigget på – din Designers Remix-kjole. Er den da træls at have på, siden du sælger? Er det silke eller hur?

    Og jeg har også set lidt på den der Trille, men tror ikke den vil være den bedste til mig. Kan den ikke være lidt usikker, nu hvor den er trehjulet? Den ser ellers ret fin ud i str. også, og det vil jeg også tænke på.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At the moment #2