Tip // Billig baby alarm app

Dagens // Nude & Slangeprint

101

102

Et dagens fra i forgårs hvor vejret var for godt til ikke at tage en lang spadsertur. Det var også en af de dage, hvor jeg fik rigtig meget søvn og her taler vi altså om 4 timer streg – hvilket er rekorden indtil videre. Ellers står den nogle gange på 1-3 timers søvn om natten, for så at være oppe en times tid og så i seng igen i nogle få timer. Det er ikke altid nemt med et spædbarn, der ingen rutiner har 😉
Jeg var også lige forbi PR bureau for at kigge på Burberrys AW13 solbrille/brille kollektion. De er så fine, glæder mig til at få de nye hjem. Jeg har været så glad for mine, som jeg har brugt så meget hen over sommeren. Dem jeg har på her, er også fra Burberry.
Til dem der er på arbejde, så må I have en skøn weekend når I kommer dertil. Og til dem der er på barsel – fortsat god weekend 😉

Jakke – Nelly // Solbriller – Burberry // Sko – Pull & Bear // Kjole – Designers remix

bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip // Billig baby alarm app