Fast food bra

Bye august

Så vinker vi farvel til august og går ind i september – en måned der kommer til at ændre alt ved mit liv. Så skræmmende og spændende på en gang. August har været en hyggelig måned, hvor der er sket meget. Jeg har sagt farvel til jobbet og startet på barslen. Jeg har også været til en masse hyggelige events og haft meget tid med venner og familie. Sådan har den sidste uges tid af august set ud gennem min iPhones linse:

64

I august har vi fejret, at min lillebror er blevet kandidat fra CBS med et stort 10-tal. Det gjorde vi ved at han inviterede på middag på restaurant Tokyo på Vesterbrogade. En stor fem retters menu, der efterlod os glade og mætte. Stedet kan anbefales hvis man er til autentisk japansk mad. I kan se en anmeldelse af restauranten her, som min lillebror har skrevet.

60

Jeg har været til lancering af Beauté Pacifiques nye serum, som Helena Christensen er ambassadør for. I samme forbindelse fik jeg lavet en hudanalyse, og fik sammensat en hudplejeserie, som passer til min hud. Her gik jeg og troede, at jeg havde fedtet og tykt hud, men det viste sig at være lige i modsatte grøft – nemlig tynd med tendens til at være tør. Hvis i har muligheden for det, få lavet en hudanalyse – din hud er måske slet ikke som du tror den er.

59

Gina Tricot fejrede 5 år i Danmark og jeg var derfor inviteret ind i butikken til drikke og cupcakes + 30% rabat på alle varer. Jeg havde en ting for øje, og det var også det første jeg greb fat i da jeg kom ind ad døren. En flot printet kjole, som kan ses her. Der kommer også et bedre billede af den på et senere tidspunkt. Jeg er helt vild med den, og det var Amalie Stender fra Panamah åbenbart også, for hun optrådte nemlig i den senere på aftenen.

62

Som noget helt nyt var jeg inviteret med til et børneevent med Reima tøj. Det er en helt ny verden for mig, og det var godt nok hyggeligt. Og hvem synes ikke, at det er sjovt at kigge på småt babytøj. Jeg fandt i hvert fald en masse flyverdragter, som kunne passe til lillemandens behov. Jeg var nok den eneste tilstede uden et “eksternt” barn, som sad rundt om bordet og tegnede og klistrede angry birds på papir. Der var såååå mange søde børn!

63

For at afslutte august og weekenden var vi i Vordingborg til is på havnen, bådkiggeri, plukning af brombær og kortspils-aftener. Senere i dag skal vi så hjem til middag hos mine forældre. En god afslutning på en god og travl uge og måned. Kan I have det 🙂

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fast food bra