Instagram # 25

Pusletaske fra Mammashop

52
53
 photo 51.png
54

Så kan vi næsten heller ikke være mere klar til ankomsten af bettemanden. Mammashop har nemlig været så sød, at forære mig denne flotte pusletaske fra ByStroom.  Den er rummelig med mange lommer både indvendig og udvendig, for og bag. Og så har den lange stropper som kan justeres, så den kan hænge over alle barnevogne. Der følger et fint lille kit med pusleunderlag, toilettaske og en flaskeholder med termofoer til tasken. Som er ret smart, når man er på farten. Kittet kan også købes separat.
Jeg har selv valgt tasken, og synes denne falder i min smag, for den kan også bruges efterfølgende, uden at man tænker, at det er en pusletaske. Den er stor nok, så den også kan bruges som en weekendtaske eller til at have med som håndbagage på flyet. Så er den også tilpas diskret og knap for feminin, til at kæresten også kan bære rundt på den 🙂 Det er jo også meget vigtigt.
Tasken hedder Elin Grey fra ByStroom til 899,-, den findes også i sort, men er midlertidig udsolgt. I kan se mere til tasken her.

Mammashop er en online webshop der har alt til babyer, gravide og ammende kvinder. Og så har de hurtig levering på deres varer. Deres fragtpris er 29,- og gratis hvis man køber for over 1000kr. Jeg fik endnu en fin og praktisk ting mere fra shoppen, den viser jeg lige på et andet tidspunkt. Den fortjener sit eget indlæg.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram # 25