Et nyt kapitel

Jeg er så heldig ❤

13

Jeg har de bedste kollegaer, man kunne ønske sig. Nogen som virkelig kender mine ønsker og har ramt så meget plet med afskeds/barselsgaverne. Jeg ved ikke hvor mange gange jeg efterhånden har sat Lyngby vasen og Royal Copenhagen lagkagefadet på min ønskeliste her på bloggen. At jeg så får de to ting foræret, er jeg virkelig så glad for. Det var også så vemodigt, at sige farvel til to gode år på arbejdspladsen, men nu venter nye eventyrer i den store verden. Det var helt mærkeligt, at vågne op på en torsdag uden at skulle tidligt ud af døren. Det kræver lidt tilvænning, men det er nu dejligt, at kunne sidde ved morgenbordet nu hvor klokken er lidt over ti. Jeg har jo heldigvis en masse ting, jeg kan gå og pusle lidt med herhjemme og mon ikke der bliver læst en eller to bøger også.

bloglovin

9 kommentarer

 • Ej nogle fine gaver at få! Det er godt ramt af kollegaerne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Andersen

  Hvad er du egentlig uddannet, og hvor har du arbejdet?

  Nyd barslen og alt det nye der sker i den kommende tid 🙂

  Bedste hilsner Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   1000 tak, Line. Jeg har en Cand.merc. international marketing and management fra CBS og jeg har arbejdet forskellige steder bla. indenfor medicinal branchen, FMCG og automobil branchen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke lækre gaver! Lige i min stil:-) har også kigget meget på lyngby vasen og lagkagefadet er jo så fint. Men synes ikke rigtig jeg har brug for et mere når det jeg har fået af svigermor fra Pilliyuit også er ret fin.

  Nyd nu din barsel. Den sidste tid er så sød – nyd nyd den. Taler af erfaring. Giv dig selv en luksus treat et sted, måske sammen med kæresten. Det ville jeg gøre hvis jeg var dig 🙂

  knus, Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Det fra Pillivuit er også så fint 🙂 Jeg vil prøve at gøre mit bedste for at nyde den sidste tid uden barn. God ide med en luksus treat 😉 Det lyder ikke helt skidt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhh ja, der er SÅ mange ting du skal nyde nu: At forkæle dig selv (brunch med veninderne, hvor I kan snakke uden afbrydelser i timer, læse bøger – der går nok lidt tid, inden du får lov til det igen, når først lillemanden er her 😉 Og nyd at kunne være sent ude, gå i biografen med kæresten, sove længe, nusse om maden..)

  Det er en helt særlig tid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Tak søde for de remindere, om alle de sjove ting jeg kan lave i denne periode. Jeg kan vitterlig tabe mit hoved nogle gange! Føler nærmest at jeg stresser lidt over, at skulle nå alle pligterne og gøre klar til at han ankommer en af dagene. Men du har så ret, jeg skal da bare nyde denne tid <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du bare heldig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et nyt kapitel