Dagens // Silkeskjorte

How to style // New Balance

 photo 44.png
Lige nu er vejret for godt til at hoppe i mine nye New Balance, jeg vil udnytte enhver lejlighed til at kunne gå i mine ballerinaer og sandaler, så længe jeg nu har muligheden for det. Men ikke desto mindre glæder jeg mig til at kunne traske rundt i dem. Jeg har også flere ideer oppe i hovedet om hvordan de skal styles. Synes de passer til det meste, de er passende både til det lidt mere casual og hvis man skal være lidt mere fin i det. Buksedragten fra Vero Moda, synes jeg er så flot, man kan også få den i sort her. Jakken fra Storm & Marie vil være perfekt til efteråret, den ser i hvert fald dejlig lun ud.


New Balance
// Buksedragt – Vero Moda 349,– // Selected Femme nederdel – 999,- //Morgan vest – 499,-  // Storm og Marie top – 549,- // Storm og Marie Jakke – 999,-  // Stylesnob armbånd – 149,- // Karen Millen ring – 249,-


Dette indlæg indeholder affiliatelinks

bloglovin

2 kommentarer

  • I think it would be fine to post attempts that don’t necessarily work out. We all have them, and then readers know what not to do too. These pears look, and sound, delicious!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mafnngiceit! I may only be 45, but feel I am well on my way to being just as wonderfully inspiring fashion wise as these women…or hope that I am ..your blog, the wonderful women and the photos/wise words always give me a push to continue to the beat of my own drum!Thank you!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens // Silkeskjorte