Dagens // Gul & dyreprint

Fast food bra

43
55

Jeg elsker simpelthen navnet på bh’en fra Boob, som jeg har fået foræret af Mammashop. Fast food bra – det er da den bedste definition på en amme bh og det lyder bare tusinde gange bedre end ordet amme bh. Mammashop var så søde, at de sammen med pusletasken forærede mig bh’en, som kommer til at være yderst anvendelig. Selvom det ikke er helt aktuelt at bruge den endnu, så har jeg allerede testet den. Den er så komfortabel at have på, fordi der er hverken bøjler eller fyld i. Og så kan man ved et enkelt klik åbne op, så der er adgang til “maden” 😉 På øverste billede er det bedre illustreret hvordan det fungerer, I kommer ikke til at se den på 😉 Den kan købes i tre forskellige farver hos Mammashop til 225,-.

bloglovin

4 kommentarer

 • Sisse

  ..og det er selvfølgelig Mamalicious og ikke Pieces der har den… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse

  Hej Lynn,
  Fra en ammende til en (kommende) anden, så har Pieces nogle toppe der kan det samme. Passende nok hedder de Feed Me 🙂
  Jeg har både bhen her og toppene og jeg synes toppende er super gode når man har en alm. top på yderst, så kan man godt trække den op og “knappe op” og så er maveskindet stadig dækket 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Hej Sisse, mange tak for din anbefaling. Det er jo ret aktuelt med amme bh nu – og jeg har været på udkig efter dem. Desværre er dem jeg gerne vil have fra Mamalicious bare udsolgt i min størrelse. De ser ret lækre ud 🙂 Og prisen er også til at have med at gøre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hah, ej ja hvor er det et SÅ meget bedre navn til en amme bh 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens // Gul & dyreprint