Datenight

Detaljer fra gårsdagens

36
35
40

Vejret havde lidt svært ved at bestemme sig i går. Efter yoga startede det selvfølgelig med at regne så jeg traskede gennem byen i mild regnvejr. Senere hen artede det sig og jeg besluttede mig for at trække i min nye skjorte fra Rützou. Hele outfittet får i på et senere tidspunkt, så I ikke bliver bombarderet med billeder i et og samme indlæg. Jeg føler mig allerbedst tilpas, når mit hår er lettere krøllet. Det laver jeg med mit Braun glattejern. Tilføjer et par armbånd som er en blanding af hjemmelavet og armbånd fra Elsk hjertet kampagnen. Derudover skal jeg jo selvfølgelig have lidt dyreprint indover – tror aldrig jeg har en dag, hvor jeg ikke har noget dyreprint på. Tasken er en gammel yndlingstaske som jeg scorede til ingen penge i sin tid. Den er fra H&Ms samarbejde med Jimmy Choo. Det bliver nok en taske, som jeg aldrig skiller mig af med.
Dagens barsels to-do: Biograf og kaffe med en veninde. Kan I have det 🙂

bloglovin

2 kommentarer

 • Maria

  Synes dit hår er rigtig pæn her. Hvordan får du volume i dit hår. Du havde engang købt den touper børste fra ghd, vil lige høre om den er god eller bedre end ret mange andre touperkam ???

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Tak 🙂 Lige nu bruger jeg volumeshampoo fra Head&shoulders, som virker rigtig godt på mit hår. Derefter touperer jeg det lidt i rødderne, for få det til at fylde. Og vigtigst af alt skabe krøl/bølger i håret med en styler/glatte/krøllejern – ellers er det meget fladt. Jeg er ret glad for min ghd touperingsbørste, som fungerer meget bedre end en normal kam, som jeg tidligere har brugt. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Datenight