Pusletaske fra Mammashop

Dagens // Pastel & Striber

49
50
47
48

Billederne er fra i mandags og før en tur hos frisøren. Der røg en hel del centimeter af, som ikke lige var planlagt da jeg satte mig i stolen. Dem der følger mig på instagram (dailystylediarylynn) har allerede set frisuren. Jeg er nu egentlig rimelig tilfreds, og bevares det er jo bare hår. Det gror jo altid ud igen 🙂 Jeg havde min kjole fra Rützou lagersalget på. Medarbejderne til lagersalget mente det var en skjorte, jeg synes nu, at det er en meget lang én af slagsen. Det betød bare, at den var 100kr billigere – så kunne vi da godt blive enige om, at det var en skjorte 🙂
Senere i dag skal jeg til et beauty event med Helena Christensen og ud og fejre at lillebror forhåbentlig bliver kandidat. Jeg er blevet ret fan af barslen, det betyder, at jeg kan have kaffeaftaler midt på dagen og komme til events. Det er jo næsten som at være studerende igen, bare uden læsning og eksamener. Plus der kommer snart en baby jeg kan hygge mig med. Det er jo rent win-win situation!

Sandaler – Magasin // Jakke – H&M / Kjole – Rützou // Taske – Mulberry // Solbriller – Pilgrim

bloglovin

4 kommentarer

 • Barsel er det hyggeligste 🙂 du ser meget smuk ud, kan det passe at din mave er faldet ned?? Så kommer han jo meget snart ud til jer!!
  Jeg syntes din nye frisure er rigtig flot til dig 🙂
  /Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Mange tak, Camilla. Min mave har faktisk altid været meget lav nede, men jo jeg tror godt det kan passe at den er faldet. Han ligger i hvert fald med hovedet ned ad, og er klar til at komme ud 🙂 Håber det er meget snart.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg begynder også at se frem til barslen, selvom den er 2 1/2 måned ude i fremtiden. Kan godt mærke at arbejdslivet kører videre på fuldt blus, mens min krop dikterer et langsommere tempo.
  Det er om at huske at bruge alle de lyse farver, inden mørket og de mere dunkle nuancer tager over.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Uh, 2½ måned er jo også meget snart. Det er da gået så hurtigt 🙂 Ja, min krop var også ret træt til sidst. Er glad for at jeg nu er på barsel 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pusletaske fra Mammashop