Ganni lagersalg i KBH

Dagens // Gul & dyreprint

56
57

Jeg havde dette på i går, da jeg var til lagersalg hos Ganni og til fejring af Gina Tricots 5 år i Danmark. Jeg kom hjem rimelig tomhændet fra Gannis lagersalg. Stativerne blev næsten tømte på 20 minutter. Priserne var også rimelige, 400kr per del og 3 for 1000kr. Jeg havde fundet nogle ting, men fornuften overtalte mig, og jeg endte med at hænge det hele tilbage igen. Desuden fik jeg købt en kjole fra GT i stedet for.

På første billede ligner jeg en der er ved at eksplodere, og det kan jeg bekræfte, at det er jeg også ved at gøre. Nu er der under to uger til terminsdagen, så noget må der jo meget gerne snart ske. Jeg er træt af at bære rundt på denne mave, og jeg savner at kunne passe alt mit tøj igen. Det er bare ikke det samme, når man har en bold på maven. Utroligt, at man alligevel kan savne noget materialistisk på den måde.

Cardigan og nederdel – H&M (meget gammelt) // Top – Rützou // sandaler – Mags fra Magasin // Solbriller – Burberry 

bloglovin

10 kommentarer

 • Kristina

  Gud Lynn, hvor ser du bragende ud med det nye hår! Og mavsen selvfølgelig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Tak, Kristina 🙂 Er også blevet rigtig glad for det nu, det er så praktisk.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uuuuuh, du bliver kun smukkere og smukkere <3
  Glæder mig sådan til at se lille baby 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg er vild med din nye frisure! Skal selv snart klippes, og havde egentlig besluttet mig for at holde det langt, men nu bliver jeg helt i tvivl. 🙂 Skjorten er også super lækker og skøn farve!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Tak, hehe. Jeg kender det godt, man vil gerne både have den ene og anden længde. Jeg stemmer for kort, det vokser jo altid ud igen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Måske materialistisk, men helt vildt forståeligt! Krydser fingre for, at du ikke går fjorten dage over tid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Du ser godt ud! Selv med kæmpe bold på maven 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ganni lagersalg i KBH