Bright & Simple

Bolig // Tekande og tekopper

18
21
24
22

Jeg fik lidt blod på tanden, da jeg fik Lagkagefadet foræret af mine kollegaer. Jeg har ellers holdt en flittig pause fra Royal Copenhagen, fordi det kan virkelig være noget af en dyr hobby 🙂 Men så fandt jeg altså denne flotte tekande, som passer perfekt til vores behov størrelsesmæssigt. Der kan være 1 liter i, og det er lige akkurat nok til te for to personer. Ikke nok med at vi skulle have en ny tekande, så skulle vi da lige have to kopper fra Liebe med vores kommende titler som mor & far. De er så fine og god størrelse til te, selvom de bliver brændende varme at holde om i starten. Men ingen tekopper uden indhold så på turen hjem fra Strøget gik vi ind hos Perchs tesalon og fik fyldt depotet op med lidt mere lækker te. Der bliver nok drukket en del af det her under barslen og vinteren nærmer sig jo også, der drikker jeg virkelig meget te. Tror jeg vil brygge mig noget te nu 🙂

bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bright & Simple