Dagens // Coatigan

Touperingsbørste

 photo 85f10a53-1f64-4a88-bf53-6628304eeade.jpg

Denne GHD børste har stået på min ønskeseddel i meget lang tid, og har blogget om den adskillige gange. Mærkeligt nok har jeg ikke købt den før nu. Da jeg var til Stylebox events for nogle uger siden, anvendte frisøren børsten til at toupere mit hår, for at gøre stylingen lettere og mit hår fyldigere. Jeg har tidligere brugt en kam til at toupere, uden meget held da det bare røg ud næsten lige efter. Der skulle i hvert fald en masse Dust it og hårspray til at holde det bare nogle få timer. Denne gør værket meget bedre pga. børsten og hårenes udformning. Jeg har købt min på Nicehair for 100kr – en meget overkommelig pris, synes jeg 🙂

 photo ae36cc25-c06f-4e6f-b756-864349ba242e.jpg

bloglovin

3 kommentarer

 • Den må jeg prøve en dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Andersen

  Kunne du muligvis tage et før og efter billede af dit hår, hvor du har brugt børsten 🙂

  Ha’ en dejlig weekend.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Jo det skal jeg nok gøre lige så snart jg får mulighed for det 🙂

   God weekend til dig også.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens // Coatigan