Touperingsbørste

New in // Falabella Bag

 photo 5e246512-aadd-4c84-804f-818757ab7a7a.jpg

Yay jeg fik min Stella McCartney Falabella taske ind ad døren i fredags inden jeg fik på forlænget weekend. En taske jeg desperat har forsøgt, at bestille i flere timer fordi Net-a-porter simpelthen nærmest crashede pga. al den trafik der var ifbm. udsalgsstart. Det lykkedes omsider efter tre timers forsøgene på at logge ind på siden, lige afbrudt af et møde på arbejdet. Jeg er ret glad for den, og hele dagen i dag har den hængt på min arm. Den er først kommet med ud nu, fordi hele weekenden har stået på besøg i sommerhuset.

 photo c450687d-03a1-4576-abb5-934d1968222e.jpg

Jeg har taget dagen fri i dag, fordi der var så mange ting der skulle nås. De af jer der følger med, har nok godt set de løbende opdateringer fra dagen. Jeg har først været forbi min søde jordemoder, været til super hyggeligt event i Toldboden, hvor vi fik stimuleret sanserne. Dernæst en tur i Magasin for at lure på udsalget. Nu er jeg lige hjemme for en kort stund. Om lidt vender jeg snuden mod Østerbro, hvor en kaffe/dinnerdate venter. En total god fridag 🙂

bloglovin

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Touperingsbørste