Dagens // lyse farver

Lately

Der har været lidt bøvl med bloggen i går, så den har været nede. Og samtidig er kommentarer skrevet i det tidsrum heller ikke kommet igennem. Og så blev al min tekst til dette indlæg også på mystisk vis slettet. Så jeg prøver lige en gang mere, at udgive dette indlæg om hvad jeg har lavet på det sidste.

 photo 8f32407b-1b35-455b-ace1-7599fbe8b648.jpg

På det seneste har jeg spist frozen yoghurt fra Froyo, der ligger på Fiolstrædet og drukket kaffe på Københavns bænke med J. Det er så hyggeligt, og frossen yoghurt smager altså bare såååå godt. Det bliver en dyr bekendtskab her i sommerperioden. Dog måtte konsistensen godt være lidt mere hård, så den ikke smelter så hurtig.

 photo 4afdfc48-ce68-4b5d-b993-4a2e599cbe08.jpg

Jeg har genfundet kærligheden til H&M, en butik jeg ikke har frekventeret i lang tid. Fordi jeg synes deres kollektion har været lidt kedelig. Om det er mig der har ændret mening eller de har oppet sig, who knows! Jeg fandt i hvert fald to ting, som jeg synes var så fine, som jeg på her og her. Lipglossen fra Makeup forever er en fast del af min makeup rutine nu til dags. Og den holder såååå godt på farven, læs mere om det i dette indlæg.

 photo 2ndday.png

Jeg har været hos 2nd Day og kigge på efterårets kollektion. Her klemt inde mellem to høje smukke piger, Christina og Natascha. Jeg må altså op på de høje hæle igen, selvom ryggen sikkert ikke er glad for det for tiden 🙂 Ellers må jeg bare lade være med at stille mig op ved siden af dem 😉

 photo 5cf4cab0-d93a-4f78-a62d-bb05bbdf9b64.jpg

Beundrer de smukke blomster i en intens rød farve, der står og pynter i vores vindueskarm sammen med et te sæt importeret hele vejen fra Kina og dansk porcelæn. Vi har tit meget nips og andre pyntegenstande i vindueskarmen, det er fordelen ved de dybe karme – og det skaber lidt liv selvom jeg ikke er alt for glad for alt for meget pynt.

 photo ad86056f-57a4-453f-8afd-2f8df2d775cf.jpg

Lille baby er allerede en meget forkælet dreng i en meget tidlig alder, der får en masse gode gaver. Simba klud, rangle og Nemo hagesmæk fra hans onkel & moster, købt i Disney Store. Giraffen Sophie har vi selv købt efter at have set den anbefalet mange steder. Den er god for barnets gummer og en god kompagnon. De kan købes meget billigere via engelske hjemmesider fremfor de danske hjemmesider eller butikker.

tivoliDet er skønt at få muligheden for at nyde et glas gåsevin i solen på terrassen i Balanchine loungen i Tivoli. Jeg var inviteret af Gina Tricot til at se efterår/vinterkollektionen, som lover mange lækre sager, lidt a la Isabel Marant kan jeg afsløre 😉 Billedet har jeg lånt at af søde Emiliblog, hvis ikke I kender hendes blog, skal I da lige smutte ind og kigge på den her.

bloglovin

4 kommentarer

 • Julie

  Maven kompenserer vel for højden?!! Hvor er neglelakken fra? Meget fin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Haha ja det gør den vel 😉 Den er fra Essie – Tart Deco hedder den.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Måtte lige google gåsevin – har aldrig hørt det udtryk før 🙂
  Hvis du savner smagen af øl, kan Schweppes’ ginger ale anbefales. Synes selv at det smagte lidt henad lys øl…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Jeg tror også det er et meget gammelt udtryk, de fleste jeg har sagt det til, kender det heller ikke 🙂 Mmmm elsker ginger ale! Havde faktisk glemt alt om den. Det må jeg lige ud efter 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens // lyse farver