Dagens // Animal print galore

In my bag

 photo d5580311-bcde-461b-8a0f-c707a83ecfcf.jpg

Det er ved at være et stykke tid siden, at jeg har tømt min taske for indhold. Jeg synes altid det er spændende at se, hvad folk bærer rundt på. Den ucensureret version vel og mærket. Jeg har altid min taske proppet næsten til randen med ting og sager. Der er bare nogle af tingene, som jeg ikke kan gå en dag uden. Det er fx min makeup pung som indeholder de vigtigste ting til dagen, som lipgloss, concealer, cremer etc. Min pung og nøgler er selvfølgelig det allermest essentielle. Solbriller afhænger lidt af vejret, men bliver altid skiftet ud efter hvad jeg har på den dag. Så det svinger mellem 4-5 forskellige par som jeg kyler i tasken om morgen. Pastiller, tyggegummi, slik….jeg har altid noget spiseligt i tasken, og er derfor også blevet kaldet mormor af samme grund 🙂 Der er vel ikke noget bedre end mad! Min mobil er nærmest groet fast på min hånd, hvis ikke den er der ligger den i tasken. Den har jeg nok et alt for godt forhold til, og er stort set på en form for socialt medie hver gang jeg hopper på bussen, i toget, står i kø og på arbejdet. Og en anden meget vigtig ting jeg stort set altid har med i tasken, som ikke lige kom med på billedet fordi den lå til tørre – er min paraply. Når vi bor i et land som Danmark, så ved man aldrig hvornår der lige kommer en byge og overrasker én.

bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens // Animal print galore