Burberry shades

Dagens // Sommerkjole

IMG_1582IMG_1584

Sådan så jeg ud i weekenden, rettere sagt om lørdagen, hvor vejret var usædvanligt godt. Det kan man vist også se på min kjole, for den lyser helt op i solen og er slet ikke til at fange ordentligt på billedet. Jeg har derfor taget et par billeder med mobilen, så detaljerne kan ses lidt bedre. Meget sommerlig kjole med blondedetaljer og bindebånd i taljen. Den er fra H&Ms almindelige linie, som desværre lige for tiden er udsolgt på deres hjemmeside til 150kr. Ellers er alt andet fra Zara, som er min absolutlig yndlings butik af alle.
I mit krus har jeg en hjemmebrygget iskaffe. Som er lavet på kaffeekstrakt, mælk, karamelsirup og en masse isterninger. Mmm det smager altså bare godt! Og meget nemt at lave. Det kan ikke rådes at tømme så stor en mængde, når der er kø på motorvejen og en time til destinationen 😉

 photo ba065775-de7d-4f14-959d-b4e7fb7d0f64.jpg
2

Jakke – Zara // Solbriller – Burberry // Kjole – H&M // Hat – Zara // Ballerina – Zara

bloglovin

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Burberry shades