New in // Falabella Bag

Dagens // Selfie

22

J er på landet for at bygge skur med sin far, så jeg står tilbage her i København uden en fotograf – og så er selfie altså det tætteste jeg kan komme på et outfitbillede. Jeg må skylde jer et bedre billede, når det er, at jeg får ham hjem igen på et tidspunkt.
Det var nemlig, hvad jeg rendte rundt i i mandags, hvilket faktisk viste sig næsten at være for varmt. Jeg måtte også smide strømpebukserne og tilsætte et par solbriller til, før det lige blev en tand bedre til sommervarmen. Kjolen er fra Weekday og er købt på deres udsalg. Den er med lange ærmer og bindebånd i taljen. Nok den mest behagelige kjole jeg har lige nu, men krøllet bliver den altså rimelig hurtigt.
Jeg har haft nogle ret travle dage, hvilket har resulteret i meget lange dage, hvor jeg kommer sent hjem. I går var jeg til Yoga for gravide og det kan helt sikkert anbefales fordi man får virkelig strukket ud i hele kroppen og opdaget muskler, som du ikke vidste du var ømme i.

bloglovin

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in // Falabella Bag