❤ Detaljer ❤

Dagens // Animal print galore

009

Har I en dejlig lørdag indtil videre? Min startede tidligt med at jeg ikke kunne sove mere på trods af, at jeg havde muligheden for det. Det blev derefter til et langt bad med mine nye bodyshampoo fra Dr. Hauschka og morgenmad med kæresten min. Nu sidder jeg lige og blogger til Burhan G “din forevigt” i baggrunden mens vasketøjet passer sig selv. Senere bliver det til sushidate med en tur i biffen og se “The Great Gatsby”. Har hørt så meget om den, så nu må det være. Synes heller ikke udvalget i biografen er helt optur for tiden. Meget drenget udvalg af superhelte og Sci-fi film, ikke helt min genre 🙂 Selvom de nu også kan være meget spændende en gang i mellem.

010

Dagens outfit som jeg rent faktisk sidder i lige nu. Mere aktuelt bliver det altså ikke. Det er rart og komfortabelt uden at stramme nogen steder. Og så er jeg bare blevet såååå glad for min taske. Fortryder ikke et øjeblik at jeg brugte så lang tid på at klikke den hjem. Bukserne er fra Vero Moda, som jeg har bestilt over nettet. Har ikke kunne finde dem i butikkerne. Skoene fra Pull & Bear og jakken en meget gammel Boucle sag fra Zara.

Taske – Stella McCartney // Sko – Pull & Bear // Solbriller – Burberry // Jakke – Zara // Bukser – Vero Moda

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

❤ Detaljer ❤