Dagens // Selfie

❤ Detaljer ❤

Jeg elsker at kæle for detaljerne i hjemmet, boligindretning udgør næsten lige så stor en passion som tøj. Jeg bliver helt glad ved at kigge på smukke ting og små detaljer der fuldender et hjem.

 photo a8856e35-3f92-4dc6-89d6-465db2d3a074.jpg

Løgismoses saft kommer i de fineste glasflasker med skruelåg. Ikke alene smager deres økologiske hyldeblomst saft rigtig godt, men den pynter også fint ude i køkkenet. I samme serie har de også tre- fire forskellige smagsvarianter. Gode til sommerdagene eller når gæsterne er på besøg.

 photo 5f2e1a78-2c93-4a97-85bc-2480be089a0d.jpg

I længere tid har jeg syntes, at vi mangler noget på væggen henover vores sofa. Og når mulighederne byder på et stort hvidt lærred, er det om at gribe den. Farverne på maleriet er mange og kraftige, en skarp kontrast til resten af vores lejlighed. Der er mere neutral mest holdt i hvidt, sort og sølv. Det giver maleriet muligheden for at stå tydeligt frem. Nu mangler det bare at komme op og hænge.

 photo ddab7388-c103-4824-bd71-6210625ad7fc.jpg

Sidst men ikke mindst har vi manglet glas der kan bruges til cognac, whiskey, drinks og vand. De flotte Rocking glasses fra Normann udfylder formålet for det hele. Er vild med detaljen i bunden. Den gyngende bund gør dem lidt anderledes og er en ret fin detalje til et veldækket bord om det så er til en fin middag eller en cocktailparty.

bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens // Selfie