Øjeblikke i små billeder

Lately

 photo pt1.png

De sidste mange dage har der været travlt, og så har jeg været ramt af sygdom 🙁 Jeg startede ugen ud med messe, og var indlogeret på Hindsgavl slot, som er et af de pæneste hoteller jeg har set i Danmark. Så flot og hyggelig stemning. Denne gang fik jeg dog ikke et af de nyere værelser. Det skal i huske at bede om, det er virkelig en oplevelse. Fik dog fat i en bakterie på hotellet, et sted og endte med at være syg i halvanden dag. Var vist ikke helt den eneste der døjede med den bakterie. Klammo! Hvorend vi havde fået den fra. Om aftenen til middagen havde jeg min Karen Millen kjole på, som jeg lige kunne lyne med maven. En dag mere og den var ikke gået 😉

 photo pt2.png

I går fik jeg luftet mine bare ben, det er så skønt når der er så dejligt varmt og solen skinner ned over en. Og i posten lå disse super seje jeans fra 2nd One – normalt slet ikke min stil, men cool er de. De er super stretchy og behagelige.

 photo pt3.png

Om aftenen var jeg til middag med bloggerpigerne hos La Roche Posay. Vi fik goooo’ mad, der lå godt i maven og baby var vist også glad for chokoladekagen.

 photo pt4.png

Jeg er så ved at teste M2 lashes for at få længere og fyldigere vipper. Det er en længere proces, og kræver gentagne applikationer over flere uger, men forhåbentlig vil det give mig flotte vipper, som jeg ikke lige er født med fra naturens side. Med graviditetens skøre hormoner, er jeg blevet ret glad for naturlige og rene produkter til sensitiv hud. Her er La Poche Rosay noget der virkelig falder i min smag. Jeg har testet deres BB creme i et par uger, og den har faktisk været ret god mod min hud. Nu glæder jeg mig til at teste de andre ting jeg fik med i goodiebagen fra eventet i går.

bloglovin

5 kommentarer

 • Camilla

  Jeg skal lige love for at bloggen har taget en alvorlig drejning ind i graviditet, babyer, graviditetsprodukter og tøj med samme emne. Er det en stil du forventer at fortsætte med også efter du føder? Altså at det også herefter mere drejer sig om børn end om mode?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Ja, nu handler bloggen jo om mig og min livsstil. Så klart det vil fylde rigtig meget på bloggen. Det har aldrig været en blog generelt om mode. Og det vil det heller aldrig blive. Det vil som fortsat og altid have været om indretning, makeup, tøj, livsstil, mad, inspiration, dagens etc. Det er for mig naturligt at bloggen tager den drejning i og med den omhandler mig – og graviditeten fylder en del af hverdagen, som jeg ikke kan løbe fra 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Så vil jeg også lige tilføje, at i de seneste 12 indlæg – er der kun 1 decideret graviditetsindlæg, som omhandler neglelakker. Ellers er de andre indlæg noget som altid har været der også før graviditeten 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Hej igen
   Ok, jeg synes bare det er tungt at læse om din mave i 8 ud af de sidste 9 indlæg. Det var nu ikke så meget de decidere graviditetsindlæg, det var mere stilen, der pludselig skreg ‘vordende mor’, fremfor se mit liv, min livsstil osv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Ja, det er jo din holdning. Det er jo en personlig blog og ikke er magasin. Så indholdet er jo bestemt af og omhandler mig. Hvad du har lyst til at læse om, skal jeg jo ikke blande mig i. Og jeg kan heller ikke tilpasse min blog efter hvad andre har lyst til at læse og se – for så ryger alt det personlige ud af bloggen.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Øjeblikke i små billeder