❤ Gave til mig selv ❤

Juice it

 photo a98c1c3b-5fe9-43d7-8ef5-23e7d6bb1721.jpg

En af mine cravings for tiden er frugt, masser af frugt! Gerne iskoldt. Det er måske min krop der prøver at signalere, at jeg har brug for mere frugt. Jeg får ikke altid lige spist den mængde jeg burde gøre, for at gøre det lettere for mig selv. Har jeg presset og blendet forskellige frugter, så de er klar til at blive blandet om morgenen. Jeg synes ikke altid lige tiden om morgenen er til at stå med blender og citruspresser. Jeg fik blendet vandmelon, kiwi og presset appelsiner. Kiwi kan i øvrigt ikke helt anbefales, da det bliver en klistret grød fremfor juice. Men så blander jeg de tre ting sammen i min yndlings Starbucks kop, og river lidt ingefær ned i. Det og en skål havregryn, så er jeg good to go inden arbejde.

Jeg har heldigvis fri i dag, så jeg er taget hjem til mine forældre. Jeg skal være krea og syg lagener til Stokke sengen. Det med at bygge rede har overtaget mig. It’s crazy! Aldrig har jeg ryddet så meget op i mit liv. Lejligheden får også en stor overhaling i morgen, hvor der er endnu en lækker fridag i vente.

bloglovin

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

❤ Gave til mig selv ❤