Event i Tivoli

Dagens // Fashion against aids

 photo 1ccb3a2e-9d89-40e4-baea-0f0504c67f8a.jpgEt af de bedste køb jeg definitivt har gjort mig gennem årene, er denne kjole fra H&Ms fashion against aids kollektion. Som godt og vel er 3 år gammel (?). Jeg elsker mønsteret, snittet, farven, kvaliteten og ikke mindst prisen. Jeg tror den har været på mindst 50 gange i løbet af årene, og nok også vasket lige så mange gange. Og den har formået at beholde den samme gode kvalitetet uden det mindste tegn på slid. Den er god lige netop i denne periode, fordi bindebåndet sidder lige op over maven, uden at stramme.
I går lavede jeg middag for min nærmeste familie i anledning af min fødselsdag i morgen. Det holdt mig dejligt optaget hele dagen, så der skete hverken noget på bloggen eller instagram i går. Jeg skal nok vende tilbage med et lille indlæg om maden og måske opskrifter 🙂 Nu vil jeg tage ud og søndagsshoppe en smule. Det er ved at være noget tid siden, jeg har været på Strøget. Kan I have det!

 photo 110495e1-46bf-4a24-adf7-dd363aed2ccb.jpg

Jakke – Asos / Kjole – H&M (gammel kollektion) / Taske – Mulberry Alexa / Solbriller – Marc by Marc Jacobs / Sko – Hong Kong / Strømpebukser – H&M Mama 100denier

bloglovin

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Event i Tivoli