Instagram #21

Dagens // Birthday suit

IMG_0172

Sådan så jeg ud i mandags, hvor jeg havde fødselsdag. Havde en skøn og rolig dag på arbejdet. Hvor flaget var fremme og i dagens anledning havde jeg da også fået en anden baggrundsskærm på min PC (pranks af kollegaer) de af jer, der følger mig på instagram ved hvad jeg mener 🙂 Jeg troede ellers jeg kunne holde min fødselsdag skjult for kollegaerne, så jeg kunne forblive 26 år et år mere. Jeg er ikke helt sikker på det, at være tættere og tættere på de 30.
Vejret var heldigvis skønt, så nedenstående var det eneste jeg var iført. Dog med en cardigan i tasken, just in case, jeg er en frossenpind. Jeg havde en ny top på fra H&M Trend. Den har de flotteste detaljer foran og på ærmerne. Man kan se igennem fortil, så jeg havde en hudfarvet top under, så man slap for at se min graviditetsnavle 😉 Nederdelen er en gammel sag fra Zara, det samme er jakken.

IMG_0175

bloglovin

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram #21