Litteratur

It’s a….

 photo fe8b8517-f6ac-4e5b-a7d6-4c44c1afc2e1.jpg

….BOY!!!! Det er skam en lille dreng, som gemmer sig i maven på mig. Skanningen gik så fint, og lilledrengen vokser som han skal derinde – sund og rask. Og der er utrolig meget liv i ham inde i maven. Allerede for to uger siden kunne jeg begynde at mærke hans små spark. Nu kan jeg også fornemme hvor hovedet og ryg er henne til tider.
Halvdelen er tiden er gået, og nu er der “kun” 20 uger tilbage af graviditeten. Jeg ser ikke så voldsom gravid ud, og flere bliver også i tvivl om jeg overhovedet er gravid. Men bare rolig, der gemmer sig en lille en derinde, og jeg glæder mig så meget til at møde ham 🙂
Her forleden fik jeg klippet omkring 10cm af lokkerne. Sikke en lettelse det altså er når det er så kort. Så er jeg også SÅ klar til det bliver sommer. Nu vil jeg smutte til lagersalg hos Holly’s og forhåbentlig finde nogle fine ting til lillemanden.

 photo aedbe1b2-dcd1-4651-b599-1a581d2be55c.jpg

bloglovin

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Litteratur