Baby belly

Flade sko

 photo flats.png
1. Topshop – £30, 2. Zara – 399, 3. Toms – 385,  4. Zara – 459, 5. Asos – 230, 6. Anniel – 949

Den næste lange periode, kommer mit fodtøj helt klart til at være flade og komfortable fremfor høje og upraktiske. Selvom jeg vil ønske, at jeg er den type der bare trives på høje hæle 24/7 og kan handle ind, gå på posthuset, shoppe og gå på brosten i stiletter. Så må jeg nok også hellere indrømme at den praktiske del af mig, nok vinder denne kamp. For det første min ryg holder slet ikke til det lige nu, og for det andet så går jeg langt hurtigere i flade sko 🙂 Jeg er endda kommet så langt, så jeg virkelig overvejer et par New Balance i sort. De ser jo über komfortable ud. Og enhver by-mor sporter dem jo, når de trisser rundt med deres barnevogn i den ene hånd, mens de har en latte i den anden. De ovenstående flade sko er oplagte til sommer. Men hvis der er nogen som har en god hjemmeside med relativt billige new balance, smid da gerne et link 😉

bloglovin

4 kommentarer

 • Laura

  Har du købt en barnevogn? og hvis ja, hvilke en? Jeg er selv midt i at hitte ud af hvad man skal have 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Nej ikke endnu, men er ret sikker på at det bliver en Trille Viper S. Dog uden at have prøvekørt den endnu 😉 jeg skal i hvert fald have en kombivogn eftersom jeg bor inde i byen og har en lille bil 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

   Jeg er ved at træffe en beslutning og tror vi ender med en kombivogn Emmajunga med drejelige forhjul, selvom den er lidt dyrere end nogen af de andre, men det virker som super kvalitet…. Men hjælp det er dyrt – vi har heldigvis fået/lånt os til det meste 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Den er også ret flot. Babyudstyr er bare såååå dyre, men vi er ret heldige at vi har svigerforældre og mine forældre der giver de dyrere ting. Men ja, en baby er squ en stor post i budgettet 😉 men forhåbentlig også det hele værd.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Baby belly