.

Baby belly

 photo bbdc4a5f-74fc-4255-a731-c726e9265a00.jpg

I efterspurgte mavebilleder, og her får i mavebilleder 🙂 De sidste par uger er maven vokset ret meget, hurtigere end jeg lige havde regnet med. Utroligt at der på 20 uger kan ryge 5kg på, når jeg i flere år har prøvet bare at tage et eller to ekstra kilo på uden held. Det hele har dog kun sat sig på kroppen og giver en vis tyngde til ryggen. Puh…konditionen er ikke helt som den har været. Men jeg nyder stort set hvert sekund, og jeg elsker når jeg kan mærke liv fra babyen…et lille spark eller et hoved der lige stikker op. Dog er jeg ikke sikker på jeg nyder det længere hen i graviditeten, når drengen har vokset sig større og dermed også kan sparke hårdere og gerne på mine indvolde eller ribben 🙂

 photo d25f3454-90e4-4028-a77f-b89b74ad34ea.jpg

bloglovin

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

.