Lately

Weekend love

 photo c86614f6-58fe-48e8-942a-7d26f003191e.jpg

Denne weekend har jeg set frem til længe. Den skal være helt afslappet uden for mange planer, eftersom jeg ikke var hjemme sidste weekend. Elsker at være hjemme. Så alt bliver taget i bedste ro og afslappet stil. Det passer helt fint, at jeg har fået Elle ind af døren og et forlag har også været så rare at sende mig to bøger. Mere om dem, når jeg har fået dem læst.

 photo 6ec5dba3-983f-4967-8069-6fd0bfe82e84.jpg

Jeg har dog brugt noget af lørdagen på at rydde ud i garderoben, da alt bare ligger hulter til bulter. Tøj jeg ikke har anvendt det sidste stykke tid endte i poser, som jeg afleverede i H&M. De kvitterede herefter med en kupon på 15% på næste køb Per pose. Man kan max aflevere to poser om dagen, så jeg har to poser tilgode til en anden dag. Det er hel rart at få ryddet ud.

bloglovin

4 kommentarer

 • Stine

  Først kæmpe stort tillykke med graviditeten!! Jeg er selv asiat, Jeg følger din blog troeligt, har gjort det længe 🙂

  Ved du hvordan det fungere, om man må bruge flere rabat kuponer på samme køb i H&M? Feks sår man får 30% på et køb?

  Vh Stine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Hej stine, mange tak fordi du følger med på bloggen, og tak for lykønskningerne. Nej, man må desværre ikke kombinere kuponerne, og de kan heller ikke bruges ifb. med udsalg 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg overvejer selv det med H&M, men gik du bare ned med det, og fik din rabat? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Ja jeg afleverede to poser ved kassen og fik i retur to kuponer med 15% rabat til næste køb.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately