Graviditets gavekurv

Påske ❤

 photo 3328b4cd-39ca-4a38-b02d-022eafafe562.jpg

Som studerende undervurderede jeg helligdage. For som regel betød helligdage egentlig bare læseferie. Det er en helt anden historie, nu hvor jeg har været fultidsarbejdende i 1½ år, der er helligdage noget af det mest vidunderlige. Påskeferien har jeg set frem til længe, selvom jeg lige havde en forlænget weekend til Barcelona. Men 5 dages afkobling som byder på en masse tid til familien, hygge og pleje af lejligheden. Så er der fx. tid til at bage vafler, som min kæreste lavede til mig en morgen.

 photo 3be14dfa-43db-435e-b90c-a344393e731f.jpg

Der er også tid til at eksperimentere med en ny opskrift på boller, som jeg har tyvstjålet fra Anne au Chocolat. Det lyder vitterlig som den bedste bolle-opskrift, den kræver dog også lidt planlægning, fordi den skal koldhæve i mindst 12 timer. De er sikkert besværet værd. Det vil en test i morgen tidligt afsløre.

 photo 6cd0df2b-e751-4cfc-a7be-679e42574515.jpg

Ferier betyder at der er tid til snacks midt på dagen, lige når man allermest har lyst til det. Her står den på udskåret mango og cafe latte. Holder mig til kun at drikke 1-2 kopper kaffe/kaffeinholdige drikke, og derfor nyder jeg den endnu mere. Når jeg får lov til at drikke dem.

 photo 7edbb1d5-703d-4c0c-a42c-132659aa6588.jpg

Med fem dages ferie kan jeg vist udover at gøre forårsrengøring, vist nok også få startet på en af de to bøger, som jeg har fået tilsendt af Lindhardt & Ringhof. Jeg skal huske dig er en krimi, mens den anden Eighty days er i Fifty shades of grey genren.

bloglovin

5 kommentarer

 • Årh, det ser ud som om du virkelig bare har nydt til påske! Og rigtig sødt, at din kæreste lavede morgenmad til dig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Lynn!
  Nu har vi et par gange set dit fine starbucks “krus” – hvor har du købt det? (-:
  God påske herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Hej Sofie, de er købt i hhv. Hong kong og New York 🙂 håber du havde en god påske!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Når man får arbejde glæder man sig til helligdagene 🙂 Da jeg var gravid droppede jeg kaffe fuldstændigt, jeg begyndte først igen da sønnen ikke blev fuld-ammet. Lige der efter drak jeg kaffe i store mængder, jeg havde vist et hul der skulle fyldes 😉
  Kh Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Jeg prøvede at undvære kaffe i 8 dage. Det fik ikke godt 😉 falder jo i søvn på arbejdet hvis ikke jeg får min daglige dosis.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Graviditets gavekurv