Kung Fu II

Lately

IMG_0933

Har jeg udfordret mig selv på det groveste og på den mest action packed måde. Jeg er slet ikke til fart og sport, men jeg tager chancen når den byder. Det var selvfølgelig med største forsigtighed, at jeg gjorde det. Og var skam også meget opmærksom på, om jeg nu var i fare for mig selv og min mave. Men det var virkelig sjovt, at få rykket nogle grænser,  som jeg sjældent får mulighed for på den måde. Jeg var med arbejdet afsted i Norge. Her fik vi stået på ski i det snedækkede landskab, kørt bil på en frossen sø…meget intimiderende. Tænk hvis vi faldt i! Kørt snescooter i skoven med de vildeste sving og bakker. Det var så sjovt og så vildt at prøve. Og alle susede jo forbi mig med 100km/t som jo bare resulterede i en helvedes masse sne i ansigtet på mig…haha. En fed og sjov oplevelse og sne er egentlig helt OK, når bare jeg kan rende rundt i varmt skitøj. Sne og sjap herhjemme er bare ikke ok eller idyllisk overhovedet 😉

IMG_0929

bloglovin

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kung Fu II